ROCA integrerar sin webbshop med affärssystemet

Integrera webbshop med affärssystemet

ROCA Industry är ett familjeägt företag som säljer kvalitetsbeslag för användning i glasväggar, dörrar och fönster inom industrin och på båtar. När företaget beslutade att utveckla sin e-handelsplattform var det självklart att ta ett helhetsgrepp om lösningen och integrera webbshopen med affärssystemet Epicor iScala för optimal samverkan och effektivisering.

Everyday ERP fick förtroendet att designa och utveckla de olika delarna som skulle ingå i integrationslösningen. För att behålla överblicken och strukturen beslutades att införandet skulle ske stegvis.

I den första fasen prioriterades synkning av masterdata som produkter, kunder och prisinformation därefter integrerades orderflödet. Integrationen flyter sömlöst där affärssystemet föder webbshopen med uppdaterad kund -och produkt information samt aktuella priser och lagersaldon. Kunden skapar order på webben som automatiskt går över till Epicor iScala för vidare hantering.  Spårningsnummer för leverans samt fakturainformation blir tillgänglig i webbshopen för kunderna.

LET´S WORK TOGETHER

Copyright Everyday ERP, 2023

Everyday ERP – A Dvisious Company

Webbplats av Roscoe Designbyrå